Venkovní produkty Bohology | Bohology Přejít k hlavnímu obsahu

Venkovní produkty Bohology

Začíná sezona jaro/léto 2024 a první jarní paprsky nás táhnou ven. Všichni jsme je nedočkavě vyhlíželi, takže se nemůžeme dočkat, až si dáme první kávu venku na terase či balkoně. My jsme již uplynulý víkend vynesli na balkon poprvé naše lehátka a vychutnávali si venku na slunci první letošní balkonovou kávičku.

Pokud patříte také mezi milovníky venkovního posezení, přichází váš čas😊

A kdo by si rád čas venku hezky zpříjemnil, pro toho máme dobrou zprávu. Každý rok představujeme kolekci letních polštářků, lehátek, podsedáků a dalších venkovních doplňků.

Loni se veliké popularitě těšila naše Bohology lehátka, která jsou velmi jednoduchá na manipulaci, údržbu a vypadají nádherně.

Dalším oblíbeným produktem jsou polštářky, které doladí jakékoli sezení. Máme polštářky hotové ušité a dají se nakombinovat se stávajícími látkami, či ušít přímo na míru aby co nejvíce ladily s podsedáky a nábytkem nebo si vyberete látku do které se přečalouní celé sezení včetně podsedáků a ušijí se ladící polštářky.

Do nového kabátku jsme takto už oblékli zahradní houpačku, lehátka a celá zahradní sezení.

S novým rokem samozřejmě přicházejí i nové kolekce a nové trendy, takže pro vás brzy nafotíme aktuální kolekci a zatím se můžete v galerii podívat na to nejlepší z loňské sezony a načerpat inspiraci třeba právě tam…