Nová kolekce dětských tapet Eijffinger - EXPLORE | Bohology Přejít k hlavnímu obsahu

Nová kolekce dětských tapet Eijffinger - EXPLORE

EXPLORES příchodem roku 2024 se u nás v portfoliu objevily i novinky mezi dětskými tapetami a to konkrétně nová kolekce holandského výrobce tapet, vyhlášené značky Eijffinger.

TapetaKolekce se nazývá EXPLORE a vystihuje tak dětský svět a hlavně největší zábavů dětí – objevování. Děti objevují svět krok za krokem, to množství tvarů, textur, barev a příběhů… S touto kolekcí tapet můžete tedy dětem dopřát jejich vlastní malý svět plný fantazie, příběhů, objevů.

Ať už vaši nejmenší milují přírodu, moře, džungli, zvířata či vesmír, určitě si vyberou svou oblíbenou tapetu a vy jim můžete dopřát kousek vlastního dobrodružství přímo v jejich pokojíčku….

TapetyBarvou roku 2024 byl vyhlášen odstín Peach Fuzz, který můžete najít i v této nové kolekci. Pokud tedy chcete mít v interiéru nejnovější trendy, rozhodně zde najdete ty nejaktuálnější novinky.

A neobvyklé barevné kombinace rozhodně vaše ratolesti nezačnou hned tak nudit. Stejně jako spousta zajímavých tvarů a obrazců na těchto jedinečných designových tapetách.

Nové tapety Eijffinger u nás najdete již teď v prodeji, pokud byste měli zájem o návrh interiéru s těmito tapetami nebo si chcete tapety sami vybrat, neváhejte se na nás obrátit.

 

BOHOLOGY