Naše produkty a jejich cesta k vám | Bohology Přejít k hlavnímu obsahu

Naše produkty a jejich cesta k vám

V tomto článku bych vám ráda popsala výrobu našich produktů od prvního momentu, kdy si je u nás vyberete až do chvíle, kdy je dostanete krásně zabalené, připravené zkrášlit vám domov.

Úplně v počátku založení naší firmy, bylo rozhodnutí, jaké druhy látek vybrat, jaké barvy a vzory… A protože Jana měla již mnohaleté zkušenosti s prací s látkami, věděla o jaké materiály a vzory je mezi klienty zájem a samozřejmě sama vtiskla svůj vlastní vkus do výběru každé z nich. Původ textilií byl v podstatě daný, mezi světové stálice v nejlepší kvalitě textilií stojí stále anglické a francouzské firmy. A tam jsme také vybíraly… Mnohaletá tradice firem jako jsou např. Osborne&Little, Eijffinger, Élitis, … a návrhářů jako např. Nina Campbell, Matthew Williamson a mnoho dalších, byla pro nás jistotou, že výběrem jejich textilií, vám můžeme nabídnout kvalitní materiály. Postupně jsme do našeho sortimentu zařadili i kvalitní polskou firmu Dekoma, kde jsme se byly osobně podívat a vybrat textilie a byly jsme velmi mile překvapeny vysokou kvalitou a velmi příznivou cenou.

Věříme, že naši zákaznici budou potěšeni stejně jako my. Jakmile jsme vybraly dodavatele látek, už jsme věděly, že vše je na dobré cestě. Protože jsme měly k ruce velmi šikovnou a zkušenou švadlenku Jarušku, která má na svědomí všechny polštáře, závěsy, záclony, potahy a vše ostatní, co si u nás objednáte. S bleskovou rychlostí a neuvěřitelnou precizností pro nás šije všechny vaše zakázky. Stejně tak Maruška, které vám plete ty teplé a heboučké deky. 😊 Takže jakmile nám přistane vaše objednávka na stole, látky putují k našim úžasným kolegyním a poté vám vše pečlivě zabalíme a doručíme k vám domů, kde vám, jak pevně doufáme a věříme, budou dělat dlouho radost. 😊

Krásný den, Markéta V.