MASUREEL - novinka v našem portfoilu | Bohology Přejít k hlavnímu obsahu

MASUREEL - novinka v našem portfoilu

Začátkem roku 2024 do našeho portfolia vplula nová značka tapet Masureel (dříve Khorma). Přestože již nyní disponujeme mnoha věhlasnými značkami a tapetami od slavných designérů, jakmile Jana viděla tapety Masureel, rozhodla se, že naši nabídku ještě rozšíříme😊

A i když už nyní mají zákazníci opravdu široký výběr tapet a je někdy opravdu těžké se rozhodovat, tapety Masureel jsou opět zase o něco jiné. Naleznete zde jedinečné kombinace barev a vzorů inspirovaných jižanskými městečky a vesnicemi, přírodních motivů a maleb. To vše opět přináší další možnost pro naše zákazníky, jak vnést do svých interiérů jedinečný design a zkrášlit tak své domovy touto formou umění.

Na své si zde přijdou jak milovníci velkých obrazových tapet, tak i ti, kteří mají raději minimalistické tapety či drobné vzory a jemnější tóny.

Můžete zvolit motiv tropického pralesa, který vás přinese blíže k přírodě či pohled do krajiny a zasnít se nebo prostě jen jednoduché vzory, které vás zklidní a budou pastvou pro oko.

Vše záleží jen na vás…

Pokud uvažujete svůj interiér zkrášlit tapetami, rozhodně byste neměli tuto novinku opominout, protože je velmi pravděpodobné, že svého favorita si zde najdete i vy 😊