Jak to všechno začalo | Bohology Přejít k hlavnímu obsahu

Jak to všechno začalo

Vítáme Vás na našem Bohology blogu! Jsme rádi, že se zajímáte o designové originální doplňky a zajímají Vás novinky v tomto směru. Naše firma vznikla v Plzni a cílem naší práce je vnést do interiérů  jedinečné kousky, které nikde jinde nenajdete.

Snem zakladatelky Bohology Jany bylo vždy pracovat s krásnými textiliemi a tapetami, které ale bohužel stále nenacházela, až se rozhodla vytvářet vlastní výrobky. Takto začala cesta Bohology. Precizní vybírání látek z Anglie na první kousky polštářků a nádherné tapety francouzských a anglických značek. A ihned se z toho stala vášeň.

Jakmile objevíte jiné látky a vzory, než běžně vidíte stále se opakovat v obchodních domech a představíte si, jak nádherně může vypadat interiér s takto jedinečnými látkami, rozhodně víte, že jen u polštářků nezůstanete. Proto se naše zaměření i kolektiv začali rozšiřovat a dnes již můžete v naší nabídce najít kromě polštářků i ručně pletené deky, čalouněný nábytek, závěsy a mnoho dalších interiérových textilií a v neposlední řadě naprosto překrásné tapety.

Vše naleznete na našem e-shopu, pokud byste ale chtěli navštívit osobně náš showroom, moc rádi Vás uvidíme v Plzni na Roudné, kde s výběrem poradíme a vše společně zkonzultujeme. Zde na blogu najdete pravidelně novinky v Bohology aby Vám nic neuteklo! Máte se na co těšit, a když jsme u toho seznamování se se značkou, je slušnost se představit! Tak tedy-to jsme my: BOHOLOGY!