FUERTEVENTURA | Bohology Přejít k hlavnímu obsahu

FUERTEVENTURA

Není náhodou, že je naše značka BOHOLOGY úzce spjatá s tímto jedinečným kanárským ostrovem. Vznikala právě zde a odkaz španělského temperamentu si nese stále. Barevnost a pestrost, která se nedá Španělům upřít je propsaná ve všech kolekcích a produktech Bohology. Spousta z našich polštářků je vyjímečně barevná a zářivá, podobné nikde neuvidíte a je to jistě i tím, že zakladatelka značky a návrhářka Jana, cestuje na Fuerteventuru velmi často. Je to její druhý domov a právě tam sbírá inspiraci pro své výrobky. Hrají zde velkou roli i další místa ve Španělsku, ale dnes se zaměříme právě na Fue. Každý, kdo zde někdy byl si jistě zamiloval tento ostrov hlavně díky jedné věci, která je zde velmi čitelná a ne tak obvyklá jinde. Na tomto ostrově vládne nevídaně přátelská a pohodová atmosféra. Nevím, zda to byl jen můj pocit, vsadila bych se, že ne 😊, ale už když nastupujete do letadla na Fuerteventuru, pocítíte jak vládne kolem vás pohodová atmosféra a každý kdo na Fue letí je dobře naladěný a velmi přátelský. Není tedy s podivem, že se dáte do řeči s cizími lidmi, seznámíte se během Vašeho pobytu s lidmi z druhého koutu světa a také, že zde navážete obchodní kontakty. Přátelsko-obchodní kontakty! Takhle to totiž na Fue funguje. Seznámíte se na ulici, u drinku, dáte se do řeči a znenadání uzavíráte nové obchodní vztahy.

Naše spolupráce s Martinkou a Jindřiškou začala na vlnách při surfování a postupně, na kamarádských vztazích se nyní rozrostl náš sortiment. Dvě Češky, žijící na Fuertě, vyrábí naprosto jedinečnou keramiku. Ta nám padla do oka hned jak jsme ji viděly a vozily jsme ji jako suvenýr z dovolené. Všichni hrnky milovali a byl o ně takový zájem, že už nestačilo přivézt pár hrnečků, tak začala tato česko-španělská spolupráce. Holky, jež vyrábí pod značkou Cactoo Canarias, své zboží prodávají běžně na sobotním trhu v Lajares. Nyní dovážíme jejich jedinečné výrobky do Čech a koupit je můžete u nás v showroomu a můžeme vám zaručit, že nikde jinde takto nádherné keramické výrobky nenajdete.

Výrobky BOHOLOGY a Cactoo canarias jsou originální doplňky, které svojí jedinečností a barevností nezapřou česko-španělské kořeny a rozzáří vaše interiéry, ať už společně nebo každý zvlášť. Určitě si je zamilujete tak jako my!

Markéta V. 😊